UA-113154621-1
jvrfotografie
fotografie is het vangen van momenten


Bruidsfotografie

Wij werken kleinschalig, maar fotograferen bruidsreportages wel altijd met z’n tweeën. Jan is 'hoofd' fotograaf en houdt bezig met het fotograferen van het bruidspaar en hun gasten tijdens de trouwdag. Lenneke richt zich meer op de detailfoto’s en spontane foto’s vanuit een aparte invalshoek. 


Naast de gebruikelijke geposeerde foto’s vinden wij spontane-, sfeer- en detailfoto’s ook zeer belangrijk en leuk om te maken. Wij werken  journalistiek en verslagleggend, met oog voor detail en het vangen van momenten. Wij stellen het bruidspaar en hun gasten centraal, en hebben geen dwingende werkwijze of maar één stijl.. Wij zijn betrokken en enthousiast maar niet regisserend of hinderlijk aanwezig. We proberen de juiste balans te vinden tussen de geposeerde en spontane journalistieke foto’s, en dat is per bruidspaar heel verschillend.  


Twee fotografen op jullie bruiloft waardoor er dus letterlijk en figuurlijk foto’s vanuit verschillende invalshoeken gemaakt kunnen worden. Bruidsparen ervaren dat ook achteraf als een groot pluspunt.  


Verder kunnen we, als jullie niet te ver uit elkaar verblijven, in de aanloop naar het ophaalmoment, foto's maken bij zowel de bruid als de bruidegom thuis tijdens het opmaken, kappen en aankleden. Jan wordt dan door Lenneke afgeleverd op het adres waar de bruidegom verblijft en zij rijdt door naar de bruid.


Tijdens de fotoshoot op locatie neemt Lenneke wanneer er bruidskinderen zijn, en ze hebber er zin in, de tijd om ook van hen een "minishoot" te maken. Heeft een kind er geen zin dan gaat zij het niet dwingen maar probeert het later op de dag nog een keer. 


Het betekent overigens niet dat wij duurder zijn dan een fotograaf die alleen komt en dezelfde kwaliteit levert als wij.


Voor een selectie uit onze bruidsfoto's klik hier
Voor een indicatie van de prijzen klik hier