86
12
27
AenE 162
50
Lotus 01
Len 0079

Bruidsfotografie


Wij werken kleinschalig, maar fotograferen bruidsreportages wel altijd met z’n tweeën. Jan is 'hoofd' fotograaf en houdt bezig met het fotograferen van het bruidspaar en hun gasten tijdens de trouwdag. Lenneke richt zich meer op de detailfoto’s en spontane foto’s vanuit een aparte invalshoek.


Let op! Mede omdat wij aan het afbouwen zijn zijn wij voor bruidsreprotages alleen nog beschikbaar in

Zuid Holland.


Naast de gebruikelijke geposeerde foto’s (in de zin dat je je er van bewust bent dat je wordt gefotografeerd) vinden wij spontane-, sfeer- en detailfoto’s ook zeer belangrijk en leuk om te maken. Onze stijl is een mix van journalistiek / volgend /verslagleggend, romantisch, maar zeker ook apart en kunstig zonder gekunsteld te zijn, met oog voor detail en het vangen van momenten, we vertellen het complete verhaal.. We stellen het bruidspaar en hun gasten centraal, en hebben geen dwingende werkwijze of maar één stijl., en passen dus niet in een hokje. We zijn betrokken en enthousiast maar niet regisserend of hinderlijk aanwezig.


Twee fotografen op jullie bruiloft waardoor er dus letterlijk en figuurlijk foto’s vanuit verschillende invalshoeken gemaakt kunnen worden. Bruidsparen ervaren dat ook achteraf als een groot pluspunt.


Verder kunnen we, als jullie niet te ver uit elkaar verblijven, in de aanloop naar het ophaalmoment, foto's maken bij zowel de bruid als de bruidegom thuis tijdens het opmaken, kappen en aankleden. Jan wordt dan door Lenneke afgeleverd op het adres waar de bruidegom verblijft en zij rijdt door naar de bruid.


Tijdens de fotoshoot op locatie neemt Lenneke wanneer er bruidskinderen zijn, en ze hebber er zin in, de tijd om ook van hen een "minishoot" te maken. Heeft een kind er geen zin dan gaat zij het niet dwingen maar probeert het later op de dag nog een keer.


Het betekent overigens niet dat wij duurder zijn dan een fotograaf die alleen komt en dezelfde kwaliteit levert als wij.


Voor een selectie uit onze bruidsfoto's klik hier
Voor een indicatie van de prijzen klik hier